Home
11 | 18 | 2017
JoomlaNook Forums
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Highlight JS won't display lightboxes
(0 viewing) 
Configuration Component Problems.
Go to bottom
TOPIC: Highlight JS won't display lightboxes
#4720
isaacgrover
Posts: 2
User Offline Click here to see the profile of this user
Highlight JS won't display lightboxes 7 Years ago  
Greetings,

On a brand new Joomla install, I have installed the current JCE and Highlight JS per the steps at joomlanook.com/index.php?option=com_cont...joomla&Itemid=59 .

I borrowed the code straight from the nuzzling horses at joomlanook.com/ and applied it to the image of the house with the car in the driveway at bloomconst.com/index.php?option=com_cont...mp;id=3&Itemid=3 , and it looks like the lightbox starts to load but then it just loads the image itself with no lightbox.

Could someone shed some insight into what might be happening?

Thank you in advance,
Isaac Grover
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#4721
klowther
Admin
Posts: 3118
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JoomlaNook Location: Fremont, NE USA Birthday: 07/23
Re:Highlight JS won't display lightboxes 7 Years ago  
Hi Isaac,

The values that you have specified for caption and slideshowGroup are causing the problem. It looks like you tried to enclose both in double quotes. Try it without the double quotes.

- Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#4722
isaacgrover
Posts: 2
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Highlight JS won't display lightboxes 7 Years ago  
Hi klowther,

That did the trick. Apparently, the incorrect formatting was the result of a broken global search and replace - my mistake. =)

Isaac
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Go to top